Retouches aan bestaande kledij

Foto van de naaivoet van een naaimachine
Afbeelding van een collectie knopen in verschillende vormen en maten

Wat betekent retouche?

Wil jij iets unieks? Zit jouw droomjurk al lang in je hoofd? Wil je niet zoals de meeste bruiden thuiskomen met een jurk die je in de etalage of in de boekjes hebt gezien? Dan ben je bij Modeatelier Stefanie aan het juiste adres.

Retouches zijn herstellingen die gedaan worden aan bestaande kledij door een naaister of kleermaker. Vaak gaat dit over:

Inkorten van broekspijpen.

Inkorten van mouwen.

Versmallen van de taille.

Plaatsen van een nieuwe rits.

Plaatsen van nieuwe knopen.

Nieuwe rits

Liever een andere rits in jouw nieuw kledingstuk? Of wil je een rits die stuk is laten herstellen. Door een uitgebreid assortiment van ritsen ben je zeker dat je de perfect match vindt. Ritsen bestaan in verschillende vormen en maten. Zo heb je blinde ritsen die je niet ziet, deze zitten vaak in rokken en kleedjes. Meer informatie over ritsen en herstellingen van ritsen.

Collectie ritsen in verschillende lengtes

Nieuwe knopen

Toch liever een ander knoopje in je bestaande kledij. Knopen bestaan in verschillende soorten en maten, neem gerust eens contact op om te zien wat ik voor je kan doen.

collectie van allerhande knopen

 Versmallen van kledij

Hemd versmallen

Als je een standaardmodel van hemd koopt in de winkel, is het mogelijk dat deze zich niet volledig aansluit aan het figuur van je lichaam. Het is natuurlijk belangrijk dat de kleding die je draagt goed aansluit aan je lichaam. De centrage in de rug kan aangepast worden door extra nepen of coupenaden te stikken.

 Rok versmallen

Past je oude rok je niet meer of heb je liever hetzelfde model in een nieuwe stof? Rokjes zijn altijd leuk om te dragen. Daarom is het ook belangrijk dat ze aansluiten aan je lichaam. Zo kan je weer stralen in je favoriete rok!

 Kleedje versmallen

Niets is leuker dan een kleedje in de zomer, of heb je nog een speciale gelegenheid. Als je kleed al even in de kast hangt kan het zijn dat ze je niet meer goed past. Door gespecialiseerd te zijn in damesmode, zorg ik ervoor dat je klaar bent voor de zomer of die speciale gelegenheid!

 Verkorten van kledij

Broek inkorten

Een nieuwe broek die je koopt in de winkel kan mogelijk juist iets te lang zijn. Voor een goede en professionele uitstraling is het belangrijk dat je broekspijpen de juiste lengte hebben. Kom gerust eens langs met je nieuwe broek, dan meten we jouw maten op en kan je weer verder met een perfect ingekorte broek.

Foto van ingekorte broek

Mouw inkorten

Net zoals bij een broek is het mogelijk dat de mouwen van je hemd of bloesje te lang zijn. Door persoonlijk jouw maten op te meten krijg je de perfecte fit!

Opstikken van logo’s

Werkkleding voorzien van logo’s of gepersonaliseerde kledij.