Kleding op maat

 

Kleding op maat is precies wat het zegt, volledig aangepast aan je lichaam volgens de eeuwenoude traditie van kleren maken. Als kleermaakster is Stefanie al jarenlang gespecialiseerd in dameskleding zo kan ze zonder probleem speciaal voor je een uniek kledingstuk ontwerpen.

Met een persoonlijke benadering worden je maten opgemeten en naar je wensen geluisterd zodat je persoonlijke stijl verwerkt kan worden in het ontwerp.


Patronen en fitting

Gedetailleerde metingen worden genomen en gebruikt om met de hand al de nodige te tekenen. Vervolgens worden de patronen uitgeknipt en op het stof vastgespeld. Hierna wordt het stof geknipt volgens het patroon en uiteindelijk aan elkaar gestikt. Afhankelijk van de gewenste steek, wordt er gebruik gemaakt van verschillende naaimachines. Er vinden meerdere fittings plaats waarbij het kledingstuk wordt aangepast Aangezien het om een kledingstuk op maat gaat, is het belangrijk dat er meerdere pasbeurten plaatsvinden tot alles als gegoten zit.


Stofkeuze

In het atelier is een heel assortiment van verschillende stoffen beschikbaar. Indien je zelf een unieke stof op het oog hebt, kan hier zeker mee gewerkt worden. Het is ook altijd mogelijk om op zoek te gaan naar dat speciaal stofje dat jouw kleedje laat stralen.


Afwerking

De afwerking van alle kledingstukken wordt met dezelfde precisie gedaan als elke herstelling en retouche. Het is mijn wens om de klant 100% tevreden te stellen en een goede afwerking is daarom zeer belangrijk. Er is een hele voorraad aan verschillende knopen, ritsen en versieringen beschikbaar om er zeker van te zijn dat je kledingstuk uniek is en voldoet aan al je eisen.