Trouwkleding voor haar

Trouwen

Trouwen, daar droomt elke vrouw van, de mooiste dag van haar leven: de trouwdag – de dag dat jij als vrouw, als bruid er stralend uitziet. Jouw dag.

Het is zover, de liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd en jij hebt uiteraard volmondig ja gezegd… De ring. Verloofd. Ik ga trouwen!

En wat doe je nu als eerste? Kijken voor een trouwjurk natuurlijk!

Op maat waar elke bruid van droomt

Wil jij iets unieks? Zit jouw droomjurk al lang in je hoofd? Wil je niet zoals de meeste bruiden thuiskomen met een jurk die je in de etalage of in de boekjes hebt gezien? Dan ben je bij Modeatelier Stefanie aan het juiste adres.

Een bruidsjurk op maat is iets unieks. Iets wat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw stijl uitstraalt. Modeatelier Stefanie ontwerpt en creëert bruidsmode op maat waar elke bruid van droomt.

Samen jouw droomjurk ontwerpen

Ook als je nog geen concreet idee hebt en een beetje hulp wenst om jouw visie te ontdekken ben je aan het juiste adres. Modeatelier Stefanie creëert op basis van jouw visie de trouwjurk van je dromen zodat jij die prachtige trouwdag ervaart en ook de aanloop ernaartoe een prachtige beleving is om te koesteren.

Samen kijken we naar welke jurk het best bij jouw stijl en wensen past, zodat jij met jouw partner aan je zijde zal schitteren op jouw sprookjeshuwelijk wanneer jullie elkaar het jawoord geven.

Bestaande trouwjurk aanpassen?

Heb je al een jurk, maar wil je nog iets aanpassen? De bruidsjurk van je moeder, dat leuke vintage trouwkleedje of die ene jurk die het nog net niet is. Ook dat is mogelijk.

Je hebt misschien al het perfecte jurkje, maar wil nog een kleine aanpassing zodat de jurk helemaal is wat jij wil. Of je wil nog iets aanpassen omdat je je er niet helemaal goed in voelt, eventuele mindere kantjes camoufleren en net je mooiste delen extra in de verf zetten.

Bij Modeatelier Stefanie kan je terecht.